جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نقش مواد غذایی مختلف در انواع سرطان

نقش مواد غذایی در انواع سرطان

نقش مواد غذایی مختلف در پیشگیری و بهبود انواع سرطان

تغذیه به عنوان یکی از مهمترین عوامل سرطان، می تواند نقش اساسی در پیشگیری و درمان سرطان را بازی کند. اما باید توجه داشته باشید که تنوعی از مواد غذایی سالم در کنار هم، باید در یک برنامه غذایی منظم قرار گیرند تا بیشترین اثر را اعمال کنند. هیچ گاه از یک ماده ی غذایی خاص به صورت تنها، انتظار نقش پیشگیری کننده و درمان معجزه آسا را نداشته باشید. همیشه به دنبال دریافت تنوعی از مواد غذایی سالم باشید. در ادامه با شامی لو همراه باشید تا گروهی از مواد غذایی ضد سرطان  و در دسترس که تا کنون ترکیبات موثر آن ها در پیشگیری و بهبود سرطان از نظر علمی تایید شده است را به شما معرفی نماییم.

سیب:

 نقش: پیشگری کننده در برابر سرطان پوست، سرطان ریه ، سرطان سینه و سرطان روده بزرگ 

ترکیبات ضد سرطان : هیدروکسینامیک اسید- کاتچین-الیگومریک پروسیانیدها- آنتوسیانین

سیب-ضد سرطان

چای سیاه، گریپ فروت، پیاز:

 نقش: کاهش رادیکال های آزاد-کاهش التهاب و گسترش تومور- محافظت کننده در برابر سرطان روده بزرگ

ترکیبات ضد سرطان : کوئرسیتین- کمپفرول- میرسیتین

چای - پیاز - گریپ فروت - ضد سرطان

غلات کامل، عدس، نخود، سویا، لوبیاها:

 نقش: دارای آنزیم های خنثی کننده ی تری ترپن گلیکوزید   که در روده ی کوچک می توانند باعث سرطان شوند

ترکیبات ضد سرطان : ساپونین- اولئیک اسید-  هداژنین

حبوبات- ضد سرطان

گوشت گاو، گوشت گوسفند، لبنیات:

 نقش: حفظ عملکرد سیستم ایمنی- دارای بعضی خواص ضد توموری

ترکیبات ضد سرطان : لینولئیک اسید کنژوگه

گوش گاو - گوشت گوسفند - ماست - پنیر - لبنیات - ضد سرطان

مرکبات، فلفل دلمه :

 نقش: حفاظت در برابر آسیب رادیکال های آزاد

ترکیبات ضد سرطان : ویتامین C

مرکبات - فلفل دلمه - ضد سرطان

بلو بری، بلک بری، تمشک توت فرنگی، گیلاس، بادمجان، کلم قرمز، پیاز قرمز، لوبیا قرمز، چغندر، آلو :

 نقش: تقویت خواص دفاعی آنتی اکسیدانی سلول ها در برابر اشعه ی UV ، حفظ عملکرد مغز، خنثی سازی رادیکال های آزاد

ترکیبات ضد سرطان : آنتوسیانین ها ( پلی فنول ها- فلاونول ها)

توت فرنگی- گیلاس- چغندر- کلم بنفش-بادنجان-ضد سرطان

ماهی سالمون، ماهی تون، غذاهای دریایی :

 نقش: بهبود وضعیت سلول‌های ایمنی، حفاظت در برابر رادیکالهای آزاد ، پیشگیری از سرطان روده بزرگ، بهبود سرطان پروستات

ترکیبات ضد سرطان : سلنیوم و گلوتاتیون – ویتامین D – امگا3

ماهی- میگو - غذاهای دریایی - ضد سرطان

کلم بروکلی، گل کلم، کلم برگ :

 نقش: حفاظت از بدن در برابر سرطان ها به وسیله آنزیم های سم‌زدا مثل کوئینون ردوکتاز، محافظت کننده در برابر سرطان معده و پوست، محافظت در برابر آسیب DNA

ترکیبات ضد سرطان : سولفورافن – تیول ها

کلم برگ - گل کلم - بروکلی - ضد سرطان

هویج، سیب زمینی شیرین، کدو حلوایی، طالبی، انبه، زردآلو، هندوانه :

 نقش: آثار مثبت در پیشگیری از سرطان ها، افزایش فعالیت سلول های ایمنی محافظ در برابر سلول های سرطانی، خنثی سازی رادیکال های آزاد، دارای فعالیت آنتی اکسیدانی

ترکیبات ضد سرطان : بتاکاروتنن

هندوانه- طالبی- زردآلو- انبه- هویچ- ضد سرطان

چای سبز، چای سیاه، شکلات تلخ، ریشه شیرین بیان، کرن بری، قهوه :

 نقش: کاهش هیدروکوئینون اکسیداز، کاهش بیان ژنcox2  و کاهش رشد سلول های سرطانی، تانن موجود باعث جلوگیری از تکثیر سلول های سرطانی پروستات، تخمدان، سینه و ریه می شود

ترکیبات ضد سرطان : اپی گالوکاتچین گالات – پروسیانیدین – تانن

چای سبز- قهوه - چای - شکلات تلخ - شیرین بیان - کرن بری - ضد سرطان

دارچین:

 نقش: محافظت کننده در برابر سرطان روده بزرگ- جلوگیری از رشد بیشتر سلول های سرطانی روده بزرگ

ترکیبات ضد سرطان : سینامالدئید – پلی فنول ها

دارچین - ضد سرطان

آجیل:

 نقش: کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه و سرطان سینه

ترکیبات ضد سرطان : سلنیوم و دیگر املاح

آجیل - مغزیجات - ضد سرطان

روغن زیتون:

 نقش: کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه و سرطان روده ی بزرگ

ترکیبات ضد سرطان : آنتی اکسیدان ها

روغن زیتون - ضد سرطان

زردچوبه:

 نقش: کورکومین با هدف قرار دادن یک آنزیم خاص در سلول های سرطانی می تواند باعث کاهش رشد سلول های سرطانی ریه، سینه، پروستات و روده  شود

ترکیبات ضد سرطان : کورکومین

زردچوبه - کورکومین - ضد سرطان

بذرکتان:

 نقش: احتمالا می تواند باعث کاهش رشد و تکثیر سلول های سرطانی پروستات، سینه و روده بزرگ شود

ترکیبات ضد سرطان : فیبر- آلفا لینولنیک اسید

بدر کتان- کتانجک - ضد سرطان

گوجه فرنگی:

 نقش: لیکوپن موجود می تواند باعث پیشگیری و کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات شود

ترکیبات ضد سرطان : لیکوپن ( عامل قرمزی گوجه)

گوجه - گوجه فرنگی - ضد سرطان - لیکوپن

سیر، پیاز، تره فرنگی و موسیر:

 نقش: پیشگیری از سرطان معده، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات

ترکیبات ضد سرطان : آلیسین

پیاز-سیر-تره فرنگی-موسیر-آلیسین-ضد سرطان

ترکیبات غذایی فوق که از آن ها به عنوان مواد غذایی ضد سرطان نام برده شد، هیچکدام به تنهایی قرار نیست از یک سرطان خاص پیشگیری کند. بلکه مجموعه ای از این مواد غذایی و حفظ تنوع غذایی سالم در سبد غذایی روزانه، می تواند آثار مثبتی در پیشگیری از سرطان ها داشته باشند. اگر به دنبال پیشگیری از سرطان هستید، سعی کنید مواد غذایی سرطان زا را تا حد ممکن مصرف نکنید و از مواد غذایی فوق بیشتر استفاده نمایید. نکات بالا کاملا معتبر و از آخرین مطالعات علمی استخراج گردیده اند.

در صورت تحقیقات جدید علم تغذیه در زمینه ترکیبات و مواد غذایی ضد سرطان، در همین صفحه برای شما عزیزان قرا خواهد گرفت.

نوشته شده توسط  “شامی لو”

اگر تمایل به انتشار این مطلب دارید لطفا منبع و لینک زیر را ذکر نمایید. با تشکر 

منبع : شامی لو   www.shamilo.ir 

لینک نوشته : ترکیبات و مواد غذایی ضد سرطان

اشتراک گذاری صفحه :

WhatsApp
Telegram
Email
LinkedIn
Print

ضد سرطان – پیشگیری از سرطان – درمان سرطان – مواد غذایی ضد سرطان – ترکیبات ضد سرطان – تغذیه ضد سرطان –

0 0 رای ها
به این نوشته امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اسکرول به بالا